Olimme koonneet kaksi joukkuetta Tomeran beauceroneista. Meiltä piti molempien osallistua sekä Jopon että Pikin, mutta Jopolla alkoi harmittavasti juoksu juuri edellisellä viikolla :( Näin ollen menin vain Pikin kanssa. Piki oli joukkueessa, jonka nimi oli Tomeran Marttakerho. Joukkueessa oli myös Pikin kaksi siskoa Tikku ja Tiltu sekä vielä neljäntenä Rubi. Toinen joukkue oli "nuorempaa" polvea nimeltä Tomeran Tosipinkot. Siinä edustivat: Dali, Pinkki, Sumppa sekä Nelli.

Päivä oli kuuma, kuten lähiaikoina oli ollut. Martat juoksivat joukkueista ensin. Me kaksijalkaiset olimme pukeutuneet mummoiksi, jotka köpöttelivät radalla ennen koiria. Voi, että oli hauskaa. Harmi, että ei paljon muita joukkueita näkynyt asusteissa. Martat juoksivat niin nopeasti kuin jaksoivat ja sijoituksena oli 26/36. Ihan hyvin mummoilta :) Pikin aika oli 8,63 sijoitus 103/136.

Minä olin Tosinpingoissa koirien pitelijänä. Pinkin piti vain mennä rauhassa, kun oli joutunut varakoiran paikalta juoksemaan. Mutta eihän Pinkki osaa mennä rauhassa vaan se juoksi radan kolmeen kertaan läpi :) Sumppa meni tosi kovaa, mutta harmiksi kadotti vieheen jostain syystä kesken matkan ja teki pienen hidastuksen. Mutta hienosti Sumppa pinkoi. Tomeran Tosipinko joukkue sijoittui 10/36 ei hullummin. Ensi vuonna uusiksi!

Piki hurjana lähdössä:

1281467766_img-d41d8cd98f00b204e9800998e