Tänään kävimme tekemässä kentällä Pikille kiintorullatreenin. Suunnitelma oli, että kolme ukkoa ja kahdella ensimmäisellä kiintorulla ja kolmannella irtorulla. Harjoitus tehtiin aivan samalla lailla kuin olisimme harjoitelleet irtorullia.

Hain Pikin autosta ja laitoin sille pannan kaulaan, jossa kiintorulla oli valmiina. Ensimmäinen ukko oli valmiina oikealla puolella. Lähetys ja koira ampaisi ukolle. Siinä ei mennyt kauaa, kun huomasi ei hitto, että eihän ukolla olekaan irtorullaa ja alkoi hamuamaan kiintorullaa kaulasta. Otti kiintorullan suuhun ja toi sen minulle. Pieni palkka rullan tuonnista ja näyttölle aivan kuten olisi ollut irtorullaharjoitus. Ukolla sitten teitty pallopalkka.

Vasemmalle puolelle sama juttu. Ukko oli kentä laidalla kyykyssä. Lähetys ukolle, meni ukolle ja otti kiintrullan suuhun eli tämä oli kopio ensimmäisestä ukosta. Kolmannelle sitten kiintorulla pois ja lähetys. Tämäkin sujui kuin tanssia vain. Seuraava vaihe on sitten ottaa tuo kiintorulla metsään ja harjoitella siellä se varmaksi.