Jopolle tuli taasen jo melkein perinteeksi tullut yllätyskutsu vetokisoihin. Tällä kerralla kyseessä oli kelkkakilpailu Hämeenlinnassa. Jopo ei mokoman vekottimen edessä ole ollut aikaisemmin, mutta eipä tuo ollut kuulemma ollut moksiskaan. Kuski ja Jopo ehtivät harjoittelemaan kaksi kertaa ennen kisoja ;) Vesakin pääsi kokeilemaan kelkkaa; hurjat kyydit sillä kuulemma sai ja tykästyi siihen heti. Pitäisikö hankkia semmoinen kotiin.

Itse kisa oli sunnuntaina Hämeenlinnassa; matkana oli kolme kilometriä. Tänä vuonna Jopo on harjoitellut Vesan kanssa juoksemista säännöllisesti, mutta siinähän Jopo ei pääse laukkaamaan koko matkaa. Hienosti kisa oli mennyt, ihan koko matkaa Jopo ei ollut laukalla mennyt, kuten jo etukäteen ajattelin. Lähtö oli ollut kuin tykin suusta ja olivat ohittaneet minuutin edellä lähteneen ylämäessä ja siitä matka oli jatkunut sutjakkaasti etiä päin.

Lopputuloksena oli jaettu neljäs sija kahdeksasta kilpailijasta ajalla 10,11; ei hassummin. Kuvia löytyy: kuvagalleriasta

 

1297781193_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuva Niina Forsblom