Jopo kävi lainaohjaajan kanssa vetohiihtokilpailuissa Hattulassa. Treenimäärä jäi vähiin, kun Jopon osallistuminen tuli yllättäen. Ehtivät harjoitella yhdessä neljä kertaa, joista kolme oli kisoja edeltävällä viikolla. Eipä siinä mitään muuta oikein voinut sanoa kuin, että onnea koitokseen, kun tulivat hakemaan aamulla Jopoa kisoihin :)

Lähtö oli 11:20. Minä aloin kotona hermoilemaan ja yritin samalla katsoa olympialaisten koostetta launtai-illalta. Kahdentoista aikoihin aloin olemaan jo aivan hermona, kun ei ollut hiihtäjistä kuulunut mitään. Sitten vihdoin se puhelin soi ja sain kisaraporttia :) Kisa oli mennyt hyvin siihen nähden, miten vähän oli treenattu. Lähtö oli ollut loistava, Jopo oli lähtenyt kuin tykin suusta ja hiihtäjäkin oli pysynyt pystyssä, tätä oltiinkin harjoiteltu ;) Puolessa välissä rataa Jopo oli ilmeisesti sitä mieltä, että tämä on nähty ja yritti mennä moikkaamaan ratahenkilöitä. Lisäksi radalla oli tullut kuuden koiran sumppu, kun toista kiekkaa (pidempää matkaa) hiihtäneet tulivat samaan kohtaan. Jopo oli sitä mieltä, että kivaa saatiin leikkikavereita ja seuraa eikä ollut oikein meinannut lähteä ohittamaan. Jossain vaiheessa hiihtäjä oli kaatunutkin pari kertaa, kun suksi oli tökkässyt ladulla johonkin; tämän lisäksi narut olivat menneet sekaisin toisen koirakon kanssa. Onneksi oli ollut tuttu, jotta ei tullut mitään sen kummempaa naputtamista ;)

Mutta noin muutensa hiihto oli mennyt hyvin ja Jopo oli juossut maaliin täysiä; oli jaksanut vielä maalissa leikkiä patukan kanssa. Mikä oli vielä ihanaa; Jopo oli käyttäytynyt oikein mallikkaasti koko kisan ajan, kun oli siellä hengaillut ennen starttia. Jopo ja vedettävä sijoittuivat toiseksi omassa luokassa, jossa oli kaksi osallistujaa :) Tulokset sekä pari kuvaa Joposta ja Tanjasta löytyy: Hämeenlinnan Koirakerhon kotisivuilta. Kiitos Tanja!

1268653386_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1268653203_img-d41d8cd98f00b204e9800998e