Pääsimme Jopon kanssa vierailemaan dogo argentinojen leirille Virolahdelle. Perjantaina töiden jälkeen auton pakkaus ja ei kun menoksi. Koukkasin Porvoossa täydentämässä treenitarvikkeita. Siitä posottelinkin sitten suoraan perille asti. Paikka ei ihan näyttänyt siltä miltä kuvissa, mutta ei siinä mitään. Itikoita tuntui olevan ihan kauheesti liikenteessä.

Olin ensimmäinen, joka saapui paikalle. Paikan isäntä esitteli minulle tilat, jotka oli varattu meille. Pian tuli myös muita paikan päälle. Hetken pohdittua teimme huonejaot ja sain huonekaveriksi Kaisan ja Leevin (korjaus siis Taavin). Leevi oli oikein mukava dogo argentino. Perjantai-ilta meni siinä höpistessä ja kodassa grillaten, kunnes oli pakko vetäytyä yöpuulle.

Lauantaina oli herätys ysin aikaa ja aamupalalle. Siitä sitten siirryimme jälkipellolle, joka oli ihan siinä vieressä. Jopolle tein jäljen, jossa oli makupalakasoja ja muuten tyhjää. Tein suoran, koska tämä oli ensimmäinen kerta, kun tein tuollaisen jäljen. Jopo ajoi jäljen kohtuu hyvin, mutta vielä pitää harjoitella. Kouluttajan kommentit oli, että selvästi Jopo osaa jäljestää ja tietää mitä se on ;)

Ruoan jälkeen siirryimme tottiksen pariin. Meidän suurin haaste tottiksessa on edistäminen ja painaminen. Siihen siis kiinnitimme huomiota ja sainkin hyvän vinkin, jota pitää nyt toteuttaa, kiitos Pekka. Tottikset jouduttiin keskeyttämään ukkoskuuron vuoksi vähäksi aikaa, joten kello oli jo kahdeksan ennen kuin lopettelimme. Seuraavana oli vuorossa sauna ja naiset ensin. Ennen saunaa otimme Jopolle vielä hyppyharjoitukset tyynyyn. Saunan jälkeen pistäydyimme paikan baariin, jossa myös karaokea kuultiin.

Sunnuntaina heräiltiin taasen siinä ysin aikaa ja alettiin suunnittelemaan päivän ohjelmaa. Treenasimme puruja ja Jopokin sai kahdet treenit kahdella vieraalla maalimiehellä. Hyvin tuo pelitti ja kouluttajan kommentti oli, että Jopo on ylpeä rotunsa edustaja. Olin oikein tyytyväinen Jopoon ja sen työskentelyyn. Kaikki hyvä loppuu aikanaan niin myös tämä leiri. Rankka viikonloppu oli takana ja kotona väsytti oikein mukavasti.

Kiitos kaikille: Jaana, Tuula, Harri, Kaisa, Satu, Pekka ja Teemu leiristä! toivottavasti muistin kaikkien nimet oikein ;)

1275419532_img-d41d8cd98f00b204e9800998e