Heti reissun jälkeen olimme ilmoittautuneet työntekijöiksi RimA:n järjestämiin agikisoihin. Näin se paluu arkeen sujuu. Vesa ja Piki oli myös ilmoittautunut kilpailemaan. No hyvähän sitä on mennän kisoihin, kun ei ole pariin viikkoon treenannut. Koira oli treenannut, mutta ohjaaja ei :)

Vesa pääsi heti alkajaiseksi liikenteenohjaajaksi. Minulle ei varsinaista työtehtävää ollut heti osoittaa, joten katselin ykkösten suorituksia ja tein joitakin pikkuhommia, mitä annettiin. Ykkösten jälkeen starttasi heti suoraan maxi kakkoset; Vesa ja Piki aika alussa. Rata alkoi niin, että oli kaksi hyppyä peräkkäin ja sen jälkeen A, mutta A:n alla meni putki niin, että koira näki heti lähdössä sen putken.

No niinpä siinä sitten kävi, että Piki hyppäsi sen ensimmäisen aidan ja sen jälkeen juoksi suoraan kahden aidan välistä ja meni putkeen. Ei hypännyt edes sitä toista aitaa, vaan meni suoraa sinne putkeen ensimmäisen aidan jälkeen. No se rata oli sitten siinä. Vesa suoritti radan loppuun asti. Tuli muitakin virheitä; kepeiltä kielto ja puomilta ylösmenokontakti taisi jäädä ottamatta. No ei auta kuin treenata ja treenata :)