Sunnuntainakin menin Pasilaan junalla. Onneksi beussit alkoi aikataulun mukaan vasta yhdeltätoista. Meni sitten hieman myöhänä eilisessä saunaillassa ;) Tällä kertaa kehä oli alhaalla ja katsomosivujakin oli kolme kappaletta eilisen yhden sijaan. Tänään beusseja oli ilmoitettu 18 kappaletta ja niistä kaksi oli poissa.

Narttujen nuorten luokassa oli tänäänkin kolme koiraa Jopon lisäksi. Tällä kertaa esiintyminen ja juokseminen meni paremmin kuin eilen, mutta silti tuloksena sininen nauha eli Hyvä. Hieman olin ihmeissäni, kun sen käteeni sain; muutama kuukausi sitten Jopo oli saanut samaiselta tuomarilta erin ja vara sertin, mutta elämä on. Jopon arvostelu löytyy Jopon näyttelytuloksista. Katsottiin siinä sitten kehä loppuun ja lähdettiin kiertelemään.

Vein Jopon koiraparkkiin, jotta olisi hieman helpompi kävellä. Tällä kertaa emme niin paljon kierrelleet kojuja, kun ne tulivat jo eilen katsottua. Kävimme katsomassa koiratanssiesityksen, joka oli huikea. Menin tämän jälkeen hakemaan Jopon. Mikä yllätys minua siellä odottikaan. Jostain syystä dogsitterit olivat jättäneet Jopolle remmin häkin sisäpuolelle ja tietäähän miten siinä oli sitten käynyt. Jopo oli syönyt osa remmistä katki. En tajua, miten voi tulla mieleen jättää nahkaremmi koiran häkkiin. No olisi itse pitänyt laittaa Jopo sinne häkkiin tai muistaa sanoa, että laittaa remmin ulkopuolelle.

Suuntasimme siitä sitten kotia kohti Jopi-joon kanssa. Kyllä meitä tyttöjä väsytti kotona.