Menimme Pikin kanssa lauantaina Punkalaitumelle Beussileirille hakukoulutukseen. Meitä oli kiva ryhmä haussa ja kouluttajana toimi Miisa. Meidän osalta lauantain ensimmäiset treenit ei menneet niin hyvin; ohjaaja jännitti uudessa ryhmässä. Lisäksi kesken meidän vuoron alueella hiippaili joku ulkopuolinen, josta ohjaaja hämääntyi vielä lisää :)

Ensimmäinen etukulma taisi mennä hienosti, mutta sen jälkeen tuntui, että mikään ei onnistunut, vaikka olihan treenissä niitä hyviäkin puolia. Etukulmissa Pikillä oli kiintorulla ja kolmas ukko oli irtorullalla. No ensimmäisenä oli vasen etukulma. Se meni ihan ok. Toisella etukulmalla Piki ei ensimmäisellä kerralla löytänyt maalimiestä, joten tässä tuli ensimmisen kerran tyhjä pisto kiintorulla kaulassa :) Tämän jälkeen alkoi sähellys. Piki alkoi syömään/haistelemaan jotain sammaleelta, näytöille lähtö oli laiskaa sekä se ylimääräinen hiippari oli alueella. Minä olin, että joopa näin meillä tänään :)

Päätimme ottaa vielä lauantaina toisen treenin Pikille ääniapujen kanssa, jotta saataisiin sille onnistunut suoritus. Se menikin hyvin, vaikka ohjaaja kämmelsi. Ei muistanut palkata koiraa rullantuonnista. Tämä ilmeisesti sekoitti koiraa, kun ei oikein meinannut lähteä näytölle ja kun lähti ja oli ukolla, otti kiintorullan uudestaan suuhun ja lähti juoksemaan minua kohti. Kun Piki huomasi, että tulen perässä niin se kääntyi takaisin maalimiehelle. Ok sinänsä, että korjasi itse tilanteen ja kääntyi maalimiehelle takaisin oma-aloitteisesti.

No sunnuntaina sitten uusi yritys. Tällä kertaa suunnitelmana oli tehdä tyhjä pisto avun kanssa ja kolmas ukko oli pakeneva maalimies. Tällä kertaa ukoilla oli irtorullat. Treeni meni tosi hyvin. Ei mitään sähellyksiä tms. Näytöillekin Piki lähti loistavasti. Tyhjä pistokin meni hienosti, vaikka Miisa kysäisi, että saanko Pikin pois tyhjältä pistolta. Ilmeisesti riiseni ja beussi on joissain asioissa hieman erilaisia :)

Kaiken kaikkiaan voin olla tyytyväinen meidän treeneihin. Eihän sitä mitään voi oppia, jos kaikki menee loistavasti leirillä, jossa on kouluttaja neuvomassa. Mitä sitä antamaan koulutusvinkkejä, jos kaikki menee loistavsti :) Kiitos vielä kerran kaikille hakuryhmäläisille ja eritoten kouluttaja Miisalle!