Marjanna ja Bite tuli meille kylään viikonlopuksi. Suunnitelmissa oli treenailla viikonlopun aikana puruja ja tottista. Talven aikana meikäläisellä treenailut on jäänyt aika vähiin, en vain jotenkin ole yhtään innokas treenaamaan talvella, kun on pimeetä ja kylmää. Marjanna saapui meille jo perjantai-iltana. Lauantaina olisi tositoimet.

Lauantaina suuntasimme auton kohti Kirkkonummea, jossa pidimme purutreenit. Tosin ensin jouduttiin lapiohommiin, kun treenialue oli lumen vallassa. Saimme kuin saimmekin lapioitua sopivan alueen, jossa pystyttiin treenaamaan. Meidän molempien koirien treenit onnistui oikein hyvin. Jopo oli tokalla kiekalla ihan superhyvä; oli hyvin keskittynyt ja puri todella hyvin. Marjannan kanssa voitiin molemmat lähteä hymyssä suin treeneistä kotiin. On meillä vaan hyvät koirat <3

Kotiin tullessa odotti herkullinen ruoka valmiina, ei kun suoraan ruokapöytään. Seuraksi saatiin vielä Petti kumppaneineen. Käytiin piipahtamassa vielä siskon luona kahvilla ja olipa siellä hyvät tarjoilut. Liloakin nähtiin samalla reissulla. Loppuilta menikin jutellessa ja saunoessa. Käytiin nukkumaan hyvissä ajoin, kun kahdentoista aikaan piti olla Riman hallissa Tomerien tottiksissa.

Sunnuntaina herättiin hyvissä ajoin, mutta silti tuli kiire hallille; miten aina käy näin. Hallilla olikin jo porukkaa odottamassa. Alettiin heti tositoimiin nuoremmasta vanhimpaan. Kyllä Petti voi olla ylpeä kasvateistaan; kaikki Tomerat olivat niin iloisia ja halukkaita tekemään töitä ohjaajan kanssa. Itse olin erityisen tyytyväinen Jopoon. Sillä oli tosi hyvä vire päällä, tosin ekalla kiekalla oli ehkä vähän liiankin hyvä vire. Hyviä neuvoja sain Marjannalta tottiksen palkkaukseen.

Tämän viikonlopun jälkeen nousi treenimotivaatio, kun huomasi, että se koira toimii ihan älyttömän hyvin. Tästä on hyvä jatkaa harjoituksia! Kiitos Marjannalle ja Petille oikein antoisasta viikonlopusta.