Voi voi miten sitä ihminen "kerkiäisi" blogia päivittämään sitä mukaan, kun tapahtuu :) Jotenkin tuntuu, että aika ei riitä. Tässä meidän kuulumisia elo-syyskuulta. Jopon kanssa ollaan jäljestelty ja hyvin on mennyt. Jopo on alkanut menemään suurimmaksi osaksi askel askeleelta, joten viime kerralla tein sille kaksi kulmaa; toisen oikealle ja toisen vasemmalle. Ensimmäisessä kulmassa alku meni hyvin, mutta sitten teki pienen pyörähdyksen, kun oli jatkanut kulmasta muutaman askeleen eteenpäin. En tiedä mistä moinen johtui. Toinen kulma menikin sitten paremmin, siinä ei pyörinyt yhtään. Ei auta kuin harjoitella lisää :)

Piki loukkasi tuossa Kuopion näyttelyn jälkeen jossain välissä hampaansa. Ylhäältä kulmahampaan vierestä oli hammas mennyt halki. Kävimme poistattamassa sen tuossa syyskuun alussa, tästä seurauksena 28 vuorokauden karenssi kaikesta kilpailemisesta yms. Samalla otatin Joposta rabies vasta-ainetestin ja sirutin sen; Ruotsissa kun laittoivat tatuoinnin. Nasta-herrakin oli mukana lääkärissä. Sillä näyttää hieman lonkat vaivaavan, niitä hoidettiin ja saatiin mukaan särkylääkettä. Ei tule vanhuus yksin, onhan Nasta jo 11,5 vuotta.

Piki ja Vesa kävivät ennen hampaan poistoa agilityn Uudenmaan Piirinmestaruuskisoissa. Ei tullut mainittavampaa menestystä. Molemmilta radoilta tuli hylly. Tokalla radalla eivät päässeet kahta estettä pidemmälle, kun piti poistua hyllyn jälkeen radalta. Nyt ei sitten Piki ja Vesa olekaan käynyt kisaamassa tuon karenssin takia. Harjoitukset jatkuvat yhä edelleen. Niin en varmaan ole laittanutkaan aikaisemmin, että Vesalla on todettu ns. jäätynyt olkapää. Hän ei voi nostaa juuri lainkaan vasenta kättä ylös, kun se sattuu. Ehkä osasyy tuohon "agimenestykseen" on tuo olkapään vihoittelu, kun ei voi sen takia ohjata kunnolla ;)

Käytiin myös Jopon kansa toisessa pentunäyttelyssä Riihimäellä. Siellä oli myös toinen beussipentu Tigra. Jopo sai 1:sen ei KP:tä. Väisti hieman tuomaria, kun hän tuli käsi ojossa päätä kohti, joten ei ilmeisesti tykännyt siitä sitten :) Juoksemisessa Jopo hypähti taasen minua vasten muutaman kerran. Vielä pitää siis harjoitella tuota juoksemista. Tällä kertaa seisoi paremmin kuin viimeksi; ei mennyt niin herkästi istumaan. Arvostelun voi käydä lukea Jopon näyttelytuloksista.