Näin se taas alkoi uusi vuosi ja uudet kujeet :) Tänään oltiin agikilpailuissa Kirkkonummella. Tammi-helmikuussa tuntuu olevan aika vähäsen agikisoja. Kemissä olisi Pakkasralli myös tänä vuonna, mutta ei me tällä kertaa sinne lähdetä. Täytyy tyytyä näihin lähikisoihin.

Kirkkonummelle oli tullut myös Vesan ja Pikin seurakavereita jonnin verran. Maksi kakkosissa heitä kilpaili yhteensä viisi kappaletta. Siinä oli mukava turista tuttujen kanssa kisojen alkua odotellessa. Rata ei näyttänyt mitenkään pahalta, mutta täytyy ottaa huomioon, että Vesa ei ole käynyt treeneissä oikeastaan puoleen vuoteen. Viime viikonloppuna oli Mia Laamasen koulutus, johon Vesa ja Piki osallistuivat.

Vesa ja Piki starttasivat viidentenä. Olin asemissa videokameran kanssa, tällä kertaa siinäkin oli akkua ja toimi vielä :) Alku meni hyvin, mutta sitten puomin jälkeen aita olisi pitänyt kiertää takaa ja hypätä sitten vasta, mutta Pikipä hyppäsi sen väärin päin eli tuloksena hylly. Tämän jälkeen Piki meni vielä pariin kertaan putken, joka oli A:n alla, vaikka olisi pitänyt mennä A:lle eikä sinne putkeen. Loppurata sujuikin sitten kuin tanssi vain. Kepitkin onnistui vielä "väärältä" puolelta. Mutta tästä on taasen hyvä jatkaa :)

Kun pääsimme kotiin, kävin harjoittelemassa Pikin kanssa vetohommia ahkion kanssa. Olen vihdoin ja viimein saanut hankittua Pikille sellaiset valjaat, jolla voi vedättää pulkkaa ja kärryjä. Lisäksi lunta on satanut maahan, nääs meikäläisellä ei ole kärryjä. Hyvinhän se sujui, pienen alkuihmetyksen jälkeen :) Nyt päästään vetohommiin myös Pikin kanssa. Laskiaisena olisikin tiedossa lastenvetoja, joihin olen lupautunut menemään jomman kumman koiran kanssa.