Tänään taas menimme Pikkujalojen hakutreeneihin. Ajattelin tehdä Jopolla sellaisen treenin, että kaksi pop uppia (haamua) ja kaksi valmista vastatuuleen. Tuulen suhteen näytti lupaavalta; tuuli juuri siltä puolelta, johon olin ajatellut valmiit laittaa.

No tietty siinä kävi niin, että kun meidän vuoro tuli, oli tuuli tyyntynyt jonkin verran :) Ensiksi otin haamun ja hyvinhän tuo lähti ja löysi ukon. Haukutettiin sitä myös, mutta on se kumma, kun muuten on äänekäs kaveri niin sitten ei hakumetsässä haukukaan niin hyvin. Ei auta kuin harjoitella.

Toinen maalimies oli valmis, sinnekin lähti hyvin etsimään ja löysi. Hieman meni maavoittoisesti, en tiedä oliko maalimies mennyt piiloon suoraan keskilinjalta vai kiertänyt sinne. Kolmas oli myös haamu, joka meni aivan takarajalle asti. Jopo juoksi ensin ohi, mutta sitten paikansi, missä maalimies on ja löysi sen.

Kolmas valmis maalimies oli pressuteltassa, jossa ovi oli avoinna, mutta maalimies ihan siellä teltan sisällä. Halusin katsoa, mitä se Jopo sellaisesta tuumaa. Eihän se tuumannut mitään, sinne upposi ja meni maalimiehen luokse. Tosin maavainuisesti tällekin valmiille.