Hieman tulee jälkijättöisesti nämä kertomukset, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan :) Piki ja Vesa kävivät agiliitämässä Purinalla tuossa heti huhtikuun alkajaiseksi. Jopo oli myös mukana tutustumassa agilitykilpailujen tunnelmaan vaikka ei siitä näillä näkymin agilitykoiraa ole tulossa :)

Ennen Pikin ja Vesan starttia otin Jopon kävelemään minun kanssa halliin sekä käytiin vipottelemassa pieni lenkki "ihmisten ilmoilla". Meillä maalla kun harvoin törmää kehenkään lenkillä. Eipä tuota pientä näyttänyt mitkään kummastuttava tai ihmetyttävän, tepsutteli tyytyväisenä eteenpäin välillä tutkien hajua. Otin myös pientä "seuraamista" halilla, ei haitanneet häiriöt ympärillä, kun Mimmalla oli namppaa tarjolla :) Tutustuipa Jopo myös lähemminkin erääseen mieheen Purinalla; oleili tämän sylissä tovin ja jyysti partaa.

Itse Pikin ja Vesan rata meni kuten on tässä viime aikoina radat menneet. Tuloksena oli hylly, kun Piki päätti hypätä yhden ylimääräisen aidan. Muutensa Pikillä ja myös Vesalla oli vauhti päällä, mutta harmillisesti Piki hyppäsi väärän esteen. No olihan tuota ennen tullut virhe kepeiltä, joten ei se tulos olisi nolla ollut muutenkaan :)