Meillä oli tänään ensimmäiset hakutreenit talvitauon jälkeen. Hieman jännitti, että miten treenit sujuisivat. Meillä on harmillinen tilanne tällä hetkellä ryhmässä; yksi jäsenistä muutti Lahteen ja toinen muuttaa Australiaan parin viikon päästä :( Lisää porukkaa pitäisi saada, jotta treenit pyörisivät. Mutta onneksi tällä kertaa Vesa suostui tulemaan maalimieheksi, jotta saimme treenit kasaan.

Päätin tehdä Pikille perustreenin, jotta näemme, että miten se kulkee tauon jälkeen. Laitoin Pikille kolme ukkoa; yhdet molempiin etukulmiin ja kolmas oikealle puolelle noin kolmekymmentä metriä etukulmasta eteenpäin. Oikeassa etukulmassa ukko oli pressun alla ja vasemmassa kulmassa ukko oli roskiksessa niin, että se oli avoinna ja Piki pääsi hakemaan rullan ukolta. Kolmas ukko oli jemmassa kolmen kiven kolossa eli aika hyvin oli kaikki ukot piilotettu.

Lähetin Pikin oikeaan etukulmaan. Piki lähti polkua pitkin, joka kaartui vasemmalle. Olin jo huutamassa sitä pois, kun ajattelin, että menee liikaa vasemmalle eli alueella eteenpäin. Mutta sitten Piki tulikin sieltä rulla suussa. Teki hienon U:n muotoisen piston vaikka en ollut liikkunut keskilinjalla, koska seuraava lähetys on vasempaan etukulmaan. Piki meni ensin hieman minusta ohi ennen kuin tuli rulla suussa minun eteen. Rulla pois suusta, pieni palkka ja liina kiinni ja ei kun näytölle. Roikuin liinassa jonkin matkaa kiinni, mutta päästin Pikin juoksemaan loppumatkan ukolle liina vapaana.

Palattuamme keskilinjalle lähetin Pikin vasempaan etukulmaan ja etenin itse samalla keskilinjalla eteenpäin. Ei mennyt kauaankaan, kun Piki tuli sieltä rulla suussa. Tällä kertaa rullan luovutus oli parempi: suorilta minun eteen, että tässä tämä rulla olisi. Tässä toistui sama tarina kuin ensimmäisellä ukolla eli rulla minulle, pieni palkka ja näyttö. Enää ei ollut kuin yksi maalimies oikealla. Lähetys, eteneminen keskilinjalla ja rullan luovutus sekä näyttö. Koira toimi kuin kone. Ei siinä oikein mitään korjaamista ollut. Etsintä oli hyvä, rullan tuonti oli hyvä, näytölle meno oli hyvä, joten pitänee keksiä jotain uutta jännittävää seuraaviin treeneihin :)