Taas oli se aika vuodesta, jolloin on Zorro-Cup Ahvenanmaalle. Tämä oli jo neljäs vuosi peräkkäin, kun osallistuimme Zorro-Cupiin. Tällä kertaa meidän joukko oli kutistunut kolmeen henkilöön, mutta koiria oli viisi kappaletta mukana. Marika ohjasi Pikiä tällä kertaa, olimme lähteneet tyttöjen retkelle. Turkuun lähdimme ajamaan perjantai aamusta ja siitä laivalla Ahvenanmaalle.

Mökki oli eri kuin aikaisemmin, mutta aivan ihana. Ihanalla paikalla niemen kärjessä ja koirilla tilaa temmeltaa pihalla. Muuten perjantaina ohjelmassa oli ruoan laittoa, oleskelua ja saunomista. Lauantaina alkoi sitten kisat heti aamusta. Yksi meidän korista kisasi medi ykkösissä, joten kisapaikalla piti olla hyvissä ajoin. Aamusella pystytettiin teltta kisapaikalla ja koottiin häkit. Ilma oli aurinkoinen mutta ei liian kuuma. Silti sain punoittavat kasvot kotiin viemiseksi :)

Lauantaina ratoja oli kolme, joista yksi oli hyppyrata. Tuomari oli tälläkin kertaa tullut Ruotsista. Pikin ja Marikan radat menivät ihan ok, vaikka tuloksena tuli kaksi hyllyä ja yksi 15. Ekalla radalla kävi "pikit" eli Piki meni putkeen vaikka ei olisi pitänyt mennä... Toiselta radalta tuli 15. Virheet tulivat puomin ylösmenolta, kosketuksesta (Piki hyppäsi Marikaa vasten ennen keppejä) sekä A:n kontakti. Kolmas rata oli sitten hyppyrata ja siitäkin tuli hylky. Radalla oli putki ja kepit lähekkäin ja piti mennä kepeille. Marika varoi sitä putkea ja ohjasi Pikin suoraan yhdelle aidalle, kun piti mennä kepeille :)

Lauantai-iltana teimme ihanaa ruokaa, saunoimme ja katsoimme tietenkin Euroviisuja :) Nukkumaan en malttanut mennä kuin vasta Euroviisujen pistelaskujen jälkeen, kuten yöunet jäi vähäiseksi. Aamulla piti hyvissä ajoin herätä ja siivota mökki ennen kisapaikalle lähtöä. Ilma oli sunnuntaina myös aurinkoinen mutta ei liian kuuma.

Sunnuntain rata ei mennyt niin hienosti Marikalta ja Pikiltä, tai siis Pikiltä. Piki oli unohtanut korvat jonnekin ja suoritti omaa rataa ja omia esteitä. Marika ei sitä katsellut vaan vei Pikin radalta pois, tuloksena siis hylky. Eipä sitten saatu lahjakortteja tai palkintoja tänä vuonna. Mutta tämä puute paikattiin sillä, että Marika voitti takaisin tullessa laivan bingossa 50 euroa :) Laitan reissusta kuvia webshotsiin kunhan kerkiän...