Nämä olivatkin sitten tämän vuoden viimeiset agilitykilpailut tänä vuonna. Vesalla oli edellisenä iltana opiskelukavereiden kanssa illanistujaiset, joten en tiedä oliko sillä vaikutusta tämän päivän tulokseen :) Joka tapauksessa tuomarina tällä kertaa oli Anne Savioja. Kaksi seurakaveriakin oli samoissa kisoissa.

Tällä radalla alku oli hieman hankala, mutta ei mikää mahdoton. Teroitimme (minä ja seurakaverit) Vesalle sitä, että Piki pitää ottaa ennen keppejä kunnolla haltuun. No arvaatte varmaan miten siinä kävi. Sinnehän se Vesa sitä vaan yritti lennosta lähettää, mutta ei onnistunut, kielto siis tästä. Lisäksi tuli virheet puomin ylös- ja alasmenokontakteilta. Puomin päässä oli rengas ja suoraan sen takana putki, jonne onneksi piti mennä. Niinhän se Piki iloisesti loikkasi alasmenokontaktin, kun huomasi sen putken pään sieltä renkaan takaa, onneksi suoritti renkaan siinä välissä. Kyllä se Piki irtoaa, kun tarvii :) Sitä ei olisi kääntänyt mikään, jos siihen putkeen ei olisi pitänyt mennä...

Mutta voitteko kuvitella; yksi kielto tuli vielä putkesta; PUTKESTA, jonne Piki yleensä menee omin lupinensa. Tää ei voi ymmärtää. Mutta tulos sentäs tuli tällä kertaa. Tulos oli 20,02 sijoitus 22. osallistujia oli yhteensä 40. Ei sitten Vesa ja Piki nousseet kolmosiin tämän vuoden puolella. Mutta uusi vuosi ja uudet kujeet.