Marika (siskoni) ja Piki osallistuivat tänään Jau:n järjestämiin agilitykilpailuihin Mäntsälässä. Marika treenaa Pikiä vuoden loppuun asti agissa, koska Vesalla on koulua treenipäivänä. Pitäähän Marikan myös päästä kilpailemaan, kun treenaa Pikiä :)

Saapuessamme paikalle olivat mini kakkoset menossa radalla. Katselimme rataa Marikan kanssa ja se näytti mukavalta. Eikä radalla näyttänyt olevan mitään kamalia ansoja. Marika ja Piki oli arvottu starttaamaan aika lopussa. Marikan mennessä rataantutustumaan menin hakemaan Pikin ja kävelytin sitä. Ilma oli nimittäin aikas kylmä ja luntakin tuli välillä.

Kun ohjaajat olivat tarpeeksi pyörineet siellä radalla, huudettiin heidät pois. Sitten ei muuta kuin odoteltiin, että olisi Pikin ja Marikan vuoro Marikan vielä tehdessä viimeiset lämmittelyt ja verryttelyt. Vihdon ja viimein heidän vuoro tuli. Olin saanut kaverin kuvaamaan videolle, joten pystyin täysillä keskittymään radan katsomiseen. Alku meni hienosti, harmiksi tuli puomin ylösmenokontaktilta vitonen. Mutta sitten se tapahtui, Piki meni väärään päähän putkeen ja näin ollen tuli hylätty rata. Esteitä olisi ollut enää jäljellä neljä kappaletta. Mutta eihän sillä vitosellakaan olisi luokkaa vaihdettu. Jäämme siis odottamaan vieläkin sitä yhtä puuttuvaa nousunollaa kakkosista.

Sitä vastoin Felin (Marikan koira) ja Felin lainaohjaaja tekivät hienon nollan ja vielä agiradalta. Felillä on ollut hieman vaikeuksia kontakteissa ja varsinkin alasmenon kontakteissa. Onnea vielä kerran lainaohjaajalle ja Marikalle! Eihän päivä niin täydellinen olisi voinut olla, että molemmat koirat olisivat tehneet nollat :)