Tovin tauon jälkeen tein Jopolle jäljen pellolle. Tein kaksi kulmaa ja kulmien välissä askeleita suunnilleen noin 70-80. Loppusuoralla askeleita oli noin 50 eli ihan reilun pituinen jälki tuli. Ilma oli mitä parhain; pirteä syysilma auringonpaisteineen eikä tuulta oikeastaan lainkaan :) Annoin jäljen vanheta noin 20 minuuttia.

Otin Jopon autosta ja se oli innokas kuten aina. Vein jäljelle; otti jäljen hyvin, mutta hutiloi pari ensimmäistä askelta. Pitää tuohon alkuun kiinnittää enemmän huomiota, että tuo hutilointi ei jää tavaksi. Ensimmäinen suora meni hyvin. Ekassa kulmassa meni askeleen verran yli, kun tajusi, että eihän tämä tänne jatkukaan. Siitä sitten oikaisi hieman kulmaa. Seuraava suora meni hyvin myös vaikka parissa kohtaa hyppäsi askeleen yli. Seuraava kulma bueno; meni askel askeleelta koko kulman eikä oikonut. Harjoitus siis onnistui :)

Viimeinen suora olisi voinut mennä paremmin. Siinä Jopo kiirehti paikoitellen. Ajattelinkin siinä jälkeä ajaessa, että seuraavaksi pitää ilmeisesti palata suoran ajamiseen ja jättää kulmat hautumaan vähäksi aikaa ja keskittyä tuohon jokaisen askeleen tarkistamiseen.

Jäljen jälkeen menin kotiin ja otin koko konkkaronkan ja lähdin metsälenkille. Vielä ennätti valoisaan aikaan. Nyyh, kohta alkaa "otsalamppu aikakausi".