Enpä sitten ole päivittänyt blogia vähään aikaan :) Syksyllä on enemmän ja vähemmän ahkerasti treenattu hakua ja käyty muutamissa hakukokeissa. Tuloksista voi tarkemmin katsoa meidän "hurjat" saavutukset. Eipä ole kummosemmin sujunut. Niinpä olen ajatellut ottaa pennun kasvamaan hakukoiran uraa silmälläpitäen (josko kolmas kerta toden sanoisi :)) ja Pikin päätyöksi voi jäädä rakastamansa agility.

Agilityn saralla ei ole mitään ihmeempää tapahtunut sitten viimeksi. Yksi "lähellä nollarata" oli Turussa, mutta tuli harmittava puomin ylösmenokontakti virhe. Voi hemmetti, että harmitti. Mutta muuten on tullut tasaiseen tahtiin hyllyjä. Marika kävi myös kisaamassa kaksi starttia Pikin kanssa, mutta ilman sanottavaa menestystä. Tässä onkin ollut nyt reilun kuukauden tauko kisaamisesta kohta. Joulukuussa olisi tarkoitus mennä pariin starttiin ja seuraavaksi ensi vuonna. Meinasi unohtua, olihan Piki ja Vesa Agilityn Piirimestaruus joukkuekilpailussa kolmantena!

Kävimme myös Joensuussa agikisoissa samalla, kun Vesa ja Piki osallistuivat Koirajuoksun SM-joukkuekilpailuun. Vesaa ja Pikiä pyydettiin edustamaan RimA:a ko. kilpailuihin. Matka oli joukkueviestissä kolme kilometriä, joten ei paha. Hyvähän se minun on sanoa, kun en itse sitä juossut :) Vesa ja Piki starttasivat RimA:n joukkueesta ensimmäisenä. Ilma oli aamusta tuolloin pakkasen puolella noin -9 astetta. Rankkaa oli kuulemma juosta, pakkasilma otti keuhkoista, mutta hienosti Vesa toi joukkueen viidentenä ensimmäiseen vaihtoon ja siitä sitten muut joukkueen jäsenet nostivat lopullisen sijoituksen kolmanneksi. Nyt meillä on sitten SM-pronssimitalistit kotona :) Onnea vielä koko joukkueelle!

Kävimme Mian ja Dalin kanssa Baltian Voittaja 2007 näyttelyssä Riikassa, Latviassa. Reissu oli hauska, eikä edes eksytty kertaakaan. Kerran ajoimme risteyksen ohi, mutta ei kun U-käännöstä peliin ja takaisin reitille. Etukäteen reissu hieman jännitti, koska en ole ennen ajellut autolla tuolla maailman suunnalla. Mutta eihän se ollut sen kummempaa kuin missään muuallakaan. Yövyimme sellaisessa pienessä paikassa, Riikasta noin 30 kilometriä pohjoiseen, kuin Saulkrast, se oli todella pieni kaupunki. Hotelli oli siisti, joten kyllä siellä yhden yön kelpasi nukkua. Mainostetusta merestä ei kyllä ollut silloin pimeässä tietoakaan ja aamulla sitä ei ehtinyt mennä katsomaan :)

Menestystä ei tällä kertaa näyttelyssä tullut; Dali sai punaisen eli sileet ykköset ja Piki sai ykkösen ja SA:n, mutta oli luokkansa toinen ja paras narttu kakkonen. Voittaja oli Ranskasta tuotu venäläinen narttu. Onnea vielä menestyneille! Näyttelypaikalla oli myös agikisat, jossa kolmosille olisi ollut kansainvälinen kilpailu, mutta tällä kertaa Piki ei osallistunut niihin. Olisi se ohjaajakin pitänyt ottaa reissuun mukaan ja lähteä päivää aikaisemmin :) Alunperin olimme ajatelleet yöpyä toisen yön Pärnussa, mutta kun menestystä ei kehässä tullut, tulimme päivää aikaisemmin pois. Tulomatkalla huomasimme Tallinnassa auton renkaassa kudosvaurion, joka oli jo tehnyt ilmapallon renkaaseen. No onneksi rengas ei ollut hajonnut jonnekin sinne Viron tai Latvian perukoille vaan päästiin kotiin ilman rengasrikkoja :)

Tässäpä nämä tärkeimmät varmaan olikin. Yritän nyt taas päivittää blogia, kun koirarintamalla jotain taphtuu :)