Hiljaista on ollut sekä treeni- että kisarintamalla. Piki ja Vesa ovat kylläkin käyneet ahkerasti juoksemassa, jos vaikka ensi vuonna osallistuisivat canicross-kilpailuihin. Viime viikolla otin tottistakin pitkästä aikaa Pikillä, intoa oli kuin pienessä kylässä. Täytyy tästä ryhdistäytyä ja alkaa taasen treenaamaan säännöllisesti. On vissiin ollut jotain syysväsymystä, kun ei ole tullut tottisteltua :)

Tänään Piki ja Marika osallistui Purinalla agilitykilpailuihin. Mentiin Vesan kanssa katsomaan suoritusta. Paikalla oli myös muitakin tuttuja, joiden kanssa oli kiva vaihtaa kuulumisia. Feli oli aikaisemmin mennyt laihaohjaaja Riikan kanssa. Harmittava hylky tuli ennen viimeistä estettä ja nolla oli alla ennen sitä. Se olisi ollut Felin nousunolla kakkosiin.

Tuli sitten Pikin ja Marikan vuoro. Alussa heti Piki meinasi mennä pussiin vaikka olisi pitänyt mennä toiseen suuntaan putkeen. Mutta Marika sai pelastettua tilanteen. Toisessa kohtaa Piki meinasi karata A:lle mutta senkin Marika sai pelastettua. Nolla siis tähän asti mutta kepeille mentäessä Marika oli hieman edessä ja näin tuli kielto. Lisäksi puomilta tuli sekä ylös- että alasmenokontaktilta virheet. Näin ollen virhepisteitä tuli 15 sekä lisäksi yliaikaa 1,74 tulos 16,74. Ei siis nousua tälläkään kertaan kolmosiin.

Vielä olisi kolme kisaa tämän vuoden puolella, katsotaan miten niissä käy. Yhdet niistä on beussimestikset Turussa :)