Niin siinä sitten kävi, että ilmoitin Jopon Lahden ryhmänäyttelyyn vaikka Messari viikonlopun jälkeen ajattelin, että antaa tuon nyt kasvaa rauhasssa ennen kuin mennään seuraavaan näyttelyyn ;) Lahdessa piti alunperin olla tuomarina Marianne Holm, mutta se vaihtuikin Tapio Eerolaksi. Pähkäilin pitkään, että peruuttaisiko koko näyttelyn, mutta päätin kuitenkin mennä.

Lähdettiin Mian kanssa samalla kyydillä tästä meiltä. Oltiin hyvissä ajoin näyttelypaikalla. Beusseja olikin ilmoitettu yllättävän paljon eli 13 kappaletta. Ennen beusseja oli aussit, kehässä näkyikin tuttuja aussi-immeisiä pyörimässä. Odottelimme omaa vuoroa ja aussien loppumisen jälkeen tuomari halusi pitää 15 minuutin tauon.

Vihdoin ja viimein alkoi beussien kehä. Kehä oli taasen pieni ja tosi liukas lattia. Hallin lattialle ei oltu laitettu mitään mattoja vaan se oli paljas. Muutama beussi menikin nurin alustalla. Miten tuomari voi katsoa edes koirien liikkeitä, kun ei ne pysty kunnolla liikkumaan kaatumatta? Milloin saadaan beusseille reilun kokoinen kehä. Tuomarilla oli päävärinä punainen tänään beussien kohdalla. Mian Dali sai sinisen ja muut sai sen punaisen nauhan. Jopo voitti luokkansa ja sai ihan ok arvostelun, jonka voi käydä lukemassa Jopon sivuilta Eipä siinä sitten ihmetelty kauempaa vaan lähdettiin ajamaan kohti kotia. Kiitos Mia matkaseurasta!