Tällä kertaa olimme lastenvedoissa Viikissä Vesan ja Pikin kanssa. Olimme "iltavuorossa", meitä ennen oli ollut toinen vuoro vetämässä jo kaksi tuntia. Koirakkoja oli mukavasti paikalla, ei tarvinnu yhden tai kahden koirakon juosta koko ajan :) Vieressä oli myös poniratsastusta, joka veti paljon lapsia myös. Siinä samalla oli pystyi turisemaan tuttujen kanssa, kun Vesa vedätti osan lapsista.

Loppupuolella muutama lapsi ihastui Pikiin niin, että rapsuttivat sitä ja halusivat antaa makupaloja koko ajan. Piti jo rajoittaa makupalojen antamista, kun olisivat halunneet antaa niitä koko ajan. Jouduttiin sitä puhumaan myös Lontoon murretta, näin kansainvälistä tämä on :) Lastenvedot on oiva keino tuoda koiria positiivisesti esille. Ihmiset huomaavat, että vaikka on isoja koiria ne ei ole hurjia ja vaarallisia.

Vetojen lopuksi otin vielä pienet seuraamisharjoitukset, kun oli niin oiva alue ja tilausuus harjoitella häiriön alla. Hienostihan tuo toimi, vaikka oli vetänyt lapsia pari tuntia, eikä ohjaajakaan jännittänyt. Oli meillä sitten illalla yksi väsynyt kaveri kaikesta päivän touhuista :)