Niin se taas vuosi on vierähtänyt edellisestä Voittaja näyttelystä. Tällä kertaa beussikehä alkoi jo yhdeksältä aamulla. Tämä tiesi aikaista herätystä lauantaina. Eipä tuo sen aikaisemmin onneksi ollut kuin normi työaamuna :)

Olimme Pikin kanssa tuntia ennen kehän alkamista paikalla. Ei niitä jonoja sitten ollutkaan parkkipaikalla tai sisääntulossa. No sainpahan varattua istumapaikan, kun olin ajoissa :) Olin lupautunut esittämään kaksi beussia. Pikin esittää Petti, koska minun kanssa Piki seisoo kuin vanha lehmä. Beusseja oli ilmoitettu yhteensä 14 kappaletta, ihan mukava määrä. Pikkuhiljaa kehän laidalle alkoi tulla muutakin porukkaa. Tutun näköisiä koiria sekä ihmisiä saapui paikalle.

Vihdoin ja viimein kehä alkoi pyörimään. Minä menin ensimmäisenä pentuluokassa Vanjan kanssa. Meillä meni ihan hyvin, vaikka emme ole harjoitelleet aikaisemmin. Tuloksena KP ja ROP-pentu. Hetken sain hengähtää ennen kuin piti mennä uudestaan kehään Andin kanssa. Andi on vanha kehäkettu; tuloksena ERI1. Paras uros -luokassa sijoitus oli kolmas.

Oli Pikin ja Petin vuoro mennä kehään. Avoimessa luokassa olikin neljä narttua. Tuomari kävi pikaisesti kaikki koirat läpi ennen kuin alkoi antamaan laatuarvosteluja. Tässä jo huomasi, että eipä tuo tuomari oikein Pikistä tykännyt. Laatuarvostelu tuloksena Pikille EH ja luokassa kolmas. Arvostelu on Pikin sivuille näyttelytulokset -kohdassa. Näin siis tällä kertaa :)