Ilmoitin minut ja Pikin tokokisoihin peruutuspaikalle tuosta noin vain. Ajattelin, että nyt täytyy  noita tokokokeita käydä, jotta saan tuon jännitykseni jotenkin hallintaan. Olin paikalla hyvissä ajoin, jotta pystyn itse rauhoittumaan ja keskittymään omaan suoritukseeni. Onneksi kisat olivat "naapurissa". Taustajoukot olivat myös tällä kertaa mukana

Ei sitä ykköstulosta tullut tälläkään kertaa, mutta tällä kertaa sentäs pysyi paikallaan. Mutta kaukot ja estehyppy sitten epäonnistui. Tässä pisteet ja kommentit osa-alueittain:

Paikalla makaaminen 9: jouduin antamaan kaksi käskyä maasta istumaan nousussa, mutta pysyi paikoillaan

Seuraaminen taluttimetta 9: alussa seurasi hieman laiskasti, mutta paransi loppua kohden ja seurasi loistavasti.
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 7: olisiko mennyt hitaasti maahan ja taas tarvittiin kaksi käskyä, että nousi takasin istumaan.
Luoksetulo 5: oli käytännössä läpijuoksu; pysähtyi seisomaan noin metrin päästä minusta.
Seisominen seuraamisen yhteydessä 8,5: en tiedä tarkasti mistä tiputti pisteitä, oisko sitten edennyt jonkin verran käskyn saatuaan.
Noutaminen 7: jouduin antamaan kaksi käskyä noutamiseen sekä hypähti vasten kun tuli sivulle, oisko siitä vähentänyt pisteitä.
Kauko-ohjaus 0: no eihän nämä nyt voinut tällä kertaa onnistua, kun viimeksi meni niin hyvin; ei noussut istumaan kuin vasta kolmannella käskyllä ekassa istumisessa.
Estehyppy 0 Hyppäsi ok, annoinkohan kaksi hyppy käskyä, en muista. Tuli jonkun verran eteenpäin sieltä esteen oikealta puolelta minusta katsottuna ja istui. Mutta ei voinut hypätä enää takaisin päin, kun oli niin paljon tullut eteenpäin, joten hyppäsi esteen väärinpäin takasin tullessa.
Kokonaisvaikutelma 8

Tuomari ei hirveästi kommentoinut pisteitä, joita antoi, joten en kaikista liikkeistä tiedä, mistä pisteet menivät. Ei auta kuin jatkaa treenaamista.