Vuoden tauon jälkeen lähdettiin Ahvenanmaalle Zorro Cup agilitykilpailuun. Meitä oli viisi immeistä, joista yksi taapero, ja yhdeksän koiraa, joten huilinaa riitti :) Minä en päässyt muiden mukana lähtemään perjantain aamulaivalla Turusta, joten lensin perässä lentokoneella. Oli sekin kyllä kokemus. Kone oli noin 30 paikkainen pikkuruinen propellikone. Lisäksi se lensi minusta normaali lentokonetta matalammalla. Onneksi ilma sattui olemaan suotuisa, matka ei ollut mitenkään pomppuisa. Tulipa tuokin koettua.

Olin perillä illalla, joten eipä siinä jäänyt paljon puuhasteltavaa. Mentiin ajoissa nukkumaan vaikka aamulla ei kauheen aikaisin tarvinnut lähteä kisapaikalle, mutta olin niin väsynyt työrupeamasta, että oli mukava saada nukkua kunnon yöunet.

Aamulla herätessa ulkona näky oli masentava. Siellä satoi ja oli tosi harmaata, mutta olin optimistinen, koska sääennusteen mukaan ilman piti seljetä iltapäiväksi. Teimme aamutoimet ja pakkasimme itsemme ja koirat autoon lähteäksemme kohti kisapaikkaa. Kisat pidettiin nurmikentällä, joten voitte kuvitella millainen se oli koko yön vesistateen jälkeen :(

Kengäthän siinä sitten kastui, kun siinä märällä nurmikolla steppaili. Vesisade kuitenkin hiljeni ja loppui tunnin kuluessa siitä, kun olimme tulleet kisapaikalle. Olin ottanut vaihtosukat mukaan, mutta ei niitä kannattanut vaihtaa jalkaan, kun kengät oli kuitenkin märät. Aurinkokin siinä alkoi paistaa mutta oli tuulista.

Itse kisasuoritukset meni siinä sivussa; Vesalle ja Pikille ei kisamenestystä tullut, mutta kavereille kyllä :) Kello oli jo yli kuusi ennen kuin kaikki startit oli kisailtu. Me lähdimme suorinta tietä kohti mökkiä tekemään ruokaa. Siinä nautimme aurinkoisesta säästä, grillasimme, söimme ja saunoimme. Taasen kello oli jo sen verran, että piti mennä pehkuihin. Sunnuntaina olikin herätys aikaisemmin.

Sunnuntai aamuna siivosimme mökin ja pakkasimme kaikki tavart autoon. Lähdimme suoraan kisapaikalta kohti laivaa. Nyt ei ollut enää kisapaikalla niin märkää kuin lauantaina. Tänäänkään ei tullut kisamenestystä Pikille ja Vesalle. Menimme laivaterminaaliin Maarianhaminan keskustan kautta. Laivamakta sujuikin rattoisasti bingoilessa, syödesä ja leikkiessä :)