Vesa ohjasi Pikiä tällä kertaa Kirkkonummen kisoissa, jotka järjestettiin Masalan kuplahallissa. Kyllä oli mukava kisapaikka; oli lämmintä sisällä ja tilaa yllin kyllin. Paikalle oli tullut myös seurakavereita kilpailemaan Maxi kakkosiin. Tuomarina tänään toimi Ritva Herrala. Lisäksi yleisöksi olimme saaneet Salosen perheen :) Rata ei näyttänyt mitenkään ylivoimaiselta. Kepeille mentäessä oli kyllä yksi putki houkuttimena, mutta muita pahoja ansoja ei ollut. Vesa ja Piki starttasivat melko alussa. Kävin hakemassa Pikin autosta Vesan ollessa rataantutustumisessa.

Ei siinä kauaan tarvinnut odotella, kun tuli Vesan ja Pikin vuoro. Rata menikin hienosti, niin ja Vesahan on viimeksi käynyt treeneissä syyskuussa ennen torstaita. Kepit onnistui täydellisesti, mutta se puomin ylösmenokontakti. Siitä tuli taas virhe. Harmi, kun ei tullut videota mukaan, olisi voinut tarkistaa. Lisäksi tuli yksi "turha" kielto. Vesa oli minun näkemykseni mukaan hieman myöhässä ja Piki ehti pyörähtämään 360 astetta ennen hyppyä ja tästä tuli kielto. Mielestäni Piki ei ohittanut estelinjaa, mutta varma en voi olla, koska tilanne meni niin nopeasti ohi ja rataa ei tullut videolle. No tulos kuitenkin 10 ja sijoitus yhdeksäs.

Iltapäiväistä lähdimme vielä Petin kanssa ottamaan tottista Kauklahteen. Petti kokeili, miten Piki hänellä kulkee. Minun mielestä meno oli oikein hyvää. Pitkästä aikaa ammuimme seuratessa. Pieni pään käännähdys tuli Pikiltä laukauksen jälkeen, mutta tämä jäänee pois, kun harjoittelee enemmän tuota seuraamista ja ampumista yhdessä. Pientä viilausta tarvitsee tehdä mm. vasemmalle käännöksissä, noudon luovutuksessa sekä eteen menon maahanmenossa. Eiköhä nuo kuntoon saada ennen kuin kokeisiin mennään :)