Tänään oli kaksi agistarttia Helsingissä Purinalla. Marika ohjasi Pikiä tällä kertaa. Vesa loukkasi jalan sählytreeneissä, eikä näin ollen päässyt ohjaamaan Pikiä. Marikalla oli pitkä päivä, kun Feli oli kisaamassa ykkösissä, kylläkin kaverin ohjauksessa :) Maxi kakkosia oli ilmoitettu yli 60 koirakkoa. Huikea määrä kisaajia. Nyt ei olekaan ollut pitkään aikaan kisoja täällä pääkaupunkiseudulla tai lähistöllä, joten varmaan kahden startin kisat vetävät porukkaa.

Ensimmäinen startti alkoi hieman etuajassa. Piki ja Marika lähti puolessa välissä. Rata ei näyttänyt mitenkään hankalalta, mutta kovaa kyllä piti pinkoa, jos meinasi kolmen parhaan joukkoon yltää ja vielä pitäisi tehdä puhdas rata :) Sain kaverin kuvaamaan Marikan ja Pikin radan, joten pystyin seuraamaan kunnolla suoritusta. Taasen puomilta tuli ylösmenokontaktilta virhe, lisäksi kepeiltä tuli pari kieltoa vielä lisää. Ihanneaikakin ylittyi, joten ei ollut asiaa palkintopalleille :)

Ei muuta kuin odottelemaan toisen radan alkua. Marikalla alkoi olemaan hartiat jumissa koko päivän kylmässä olosta. Mutta sitkeästi Marika meni Pikin kanssa vielä toisen startin. Tässä startissa Piki ja Marika lähtivät alussa. Marikalta meni ohjaus alussa hieman plörinäksi ja näin ollen Piki tiputti yhden riman, mitä ei yleensä tee, ja kepeiltä tuli taasen kieltoja. Ihanneaikain ylittyi, kepeillä tapahtuneen töpeksinnän takia. Hitto noita keppejä, treeneissä ne on nyt kulkeneet tosi hyvin, mutta ei, ei sitten millään onnistu kisoissa. No ei muuta kuin lisää treeniä :)