Käytiin pyörähtämässä Jopon kanssa Tampereen KV-näyttelyssä. Pikiä en tällä kertaa ollut ilmoittanut. Kannustusjoukkoihin mukaani lähti siskoni ja hänen tyttö. Jouduimme lähtemään jo seitsemän jälkeen, kun arvioin beussien kehän alkamaan puoli kymmenen aikoihin sekä ruuhkiin piti varautua.

Ajomatka sujui nopeasti ja paikalle päästyä pääsimme tosi sutjakkaasti sisään. Saimme parkkipaikan vielä suht lähelle sisäänmenoa. Beussien kehä oli ihan siinä sisäänmenon lähettyvillä, ei ollut pahemmin ruuhkaa onneksi. Näimme heti kentänlaidalla muita beussi-immeisiä ja jäimme juttelemaan heidän kanssaan.

Pikkuhiljaa kehässä alkoi menemään beussia ennen olevat rodut. Niitä oli yhdeksän kappaletta. Sen jälkeen alkoi beussit. Poisjääneitä oli jonkin verran yksi uros ja kaksi narttua. Toinen narttu olisi ollut Jopon kanssa junnuluokassa; nyt Jopo oli ainut junnunarttu. Uroksia paikalla oli neljä kappaletta ja narttuja kolme.

Urokset meni yllättävän nopeasti ja meidän vuoro oli mennä kehään. Jopo käyttäytyi tosi mallikkaasti. Uroksilta tuomari oli antanut esittäjän näyttää hampaat, Jopolta hän katsoi itse. Ei siinä mitään, Jopo antaa katsoa hampaansa nätisti :) Tutkimisen jälkeen juostiin ympyrä ja edes takaisin, näiden jälkeen seistiin. Tuota seisomista voisi harjoitella, kun ei tuo Jopo millään malta niin kauan seistä paikallaan, kuin tuomarit ovat ehtineet arvostella ;) Saimme kuin saimmekin erin ja olimme luokkamme ensimmäinen, kun ei muita luokassa ollut :))

Sekä nuorten luokan että avoimen luokan nartut saivat myös erin. Vuorossa oli seuraavaksi paras narttu kehä. Me mentiin Jopon kanssa ensimmäisenä riviin. Ensin seistiin vähän aikaa ja sitten juostiin ympyrää muutama kiekka. Ensimmäisellä kiekalla Jopo juoksi hyvin, mutta toisella kikkaili jotain ja meinasin kompastua siihen. Tuloksena Paras Narttu kolme. Hyvinhän tuo meni; Jopon arvostelu