Tänään käytettiin Vesan kanssa Piki ja Jopo fysioterapeutilla. Pikillä on ollut kireyttä reisissä ja Jopon halusin käyttää tutkittavana, että kaikki on kunnossa purujakin ajatellen. Meillä oli aika kymmeneltä, joten tänäänkin piti herätä herätyskellon soittoon ;)

Ensimmäisenä katsottiin Piki läpi. Sillä oli, kuten arvelinkin, etu- ja takareidet jännityksessä. Tällä kertaa etu- ja takareisien lihaksia ei voinut hieroa vain venytellä, koska olivat sen verran jännittyneet. Fysioterapeutti suositteli meille B-vitamiinin antamista kuukauden-kahden kuukauden kuurina sekä seuraava käynti Pikillä on kolmen viikon päästä. Lisäksi meidän pitää venytellä taka- sekä etujalkoja kotona, jotta ne aukeaisivat. Fysioterapeutti sanoi, että Pikillä on hyvät lihakset :)

Jopo tuli seuraavana. Siltä katsottiin ensin liikkeitä ulkona. Sen jälkeen siirryttiin sisätiloihin ja katsottiin pään ja niskan liikeradat, että ne on kunnossa. Niissä ei ollut huomauttamista, kaikki oli niin kuin pitikin. Seuraavaksi käytiin Jopo makuultaan läpi molemmin puolin. Fysioterapeutti naureskeli, että huomaa, että on nuori koira kun on niin rento ja veltto. Kyllä Jopollakin lihaksia löytyi, mutta lisää on varmaan tulossa :) Jopolla ei ollut jumeja missään kohdassa; sitä ei tarvitse tuoda uudestaan; huolehditaan lämmittelystä ja venyttelyistä treeneissä jatkossakin.